Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Őszi Nyugdíjas hétvége a Margitszigeten. Legyen a Bringóhintó vendége november 9-10-én!

Ezen a két napon az életkor jókora előnyhöz juttatja a betérőket: ahány éves a kedves vendég, annyi százalékkal olcsóbban bringózhat!

A Bringóhintó neve az elmúlt évtizedek során szinte egybeforrt a Margitszigettel. Nemcsak turisztikai vonzerejével, egyedi megoldásaival hívta fel magára mindig a figyelmet, de évről évre sokat tett a gyerekekért, országos hírű véradó-napjaival az egészségért és az időskorúakért is.

A Bringóvár hagyományosan minden évben - s így most is - megrendezi az Őszi Nyugdíjas Napokat, amelyen – jelentős kedvezményekkel – vendégül lát minden hozzájuk betérő szépkorút és családját, akik számára óriási árengedménnyel, megfizethető áron biztosítja szolgáltatásait.

Az esemény időpontja: 2019. november 9-10. (szombat, vasárnap) 9.00 – 15.45 óráig.

Helyszín: Margitsziget, Bringóvár

Megközelíthető a 26-os busszal (a Nyugati pályaudvartól, vagy az Árpád híd - metrómegállótól)

Leszállás: a „Szállodák” megállónál

Szépkorúak előnyben

Az életkor most végre nem nyűg, hanem hatalmas kedvezményeket jelent. Minden nyugdíjas vendég – unokáival, gyermekeivel, barátaival, szomszédaival – a fenti időpontban annyi százalék árengedményt kap kölcsönzéskor a Bringóhintó áraiból, ahány éves. A kellemes őszi bringózás után pedig nyugdíjas Vendégeinknek, aki kikölcsönözte a járművet, a Bringóhintó csapata további ajándékokkal kedveskedik: jelképes összegért (5-5 Ft-ért) vásárolhatnak 1 db óriásperecet, 1 üdítőt, 1 jégkrémet.

A második nap végén (10-én, vasárnap 15.30 órakor) tartandó sorsoláson pedig értékes ajándékcsomagok, belépőjegyek és egyéb meglepetések találnak gazdára. 

A fődíj kétnapos pihenés a visegrádi Silvanus Hotelben, félpanziós ellátással.

Célunk ezzel - mint eddig - most is az, hogy kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket azok felé, akik egy életen át keményen dolgoztak, és most szeretnék élvezni jól megérdemelt pihenésüket. Így szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy a szerényebb nyugdíjjal rendelkezők is igénybe vehessék szolgáltatásaikat. A pompás környezet – és reméljük a jó idő – felejthetetlen lehetőséget nyújt egy hétvégi családi együttléthez.

Az akció nem csak betérő vendégeinkre terjed ki.

Budapest valamennyi kerületébe eljuttattunk 10-10 meghívót a polgármestereknek, amelyekkel az a szándékunk, hogy azt a legrászorultabbak kapják meg. A meghívóval rendelkezők számára a bringózás, a perec, az üdítő és a jégkrém teljesen ingyenes.

Szívesen látjuk Önt is - mint a média képviselőjét - ismerőseivel, barátaival, hozzátartozóival és mindazokkal, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak!

Kérjük, amennyiben módjában áll, segítse munkánkat az esemény népszerűsítésével!

Segítségét előre is köszönjük, tisztelettel:

Szabó László ügyvezető

Kapcsolat: Szabó László ügyvezető, vagy Tripsó Gábor projektvezető

mobil: 06-20 422-2024; központi: 06-20 423-4600; vezetékes 329-2073

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

Önálló színházi estre készül Damu Roland: november 29-én a Pesti Szabad Szalonban mutatja be az "ÉN és én" című egész estés, egyfelvonásos produkcióját, melyet a Budapesti Showszínház gondozásában...
A bevétel kedvezményezettje a Csángó Központ és Szeretetszolgálat, melynek missziója több mint 30 moldvai magyar családdal van szoros kapcsolatban szinte az összes moldvai csángó faluban, és segíti...
Sally Porter gyakran elveszíti az időt. Nem tudja, hogyan került a metróba, miért vannak festékfoltok a blúzán...
A Fonó Budai Zeneház 2019-ben ismét elnyerte a MagyarBrands díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.
November 16-17-én Siófokon évadzárót ünnepelnek a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon.
2020-ban is egyedülálló programokkal, szuperprodukciókkal és világsztárokkal érkezik a Budapesti Nyári Fesztivál.
A 22-szeres EVEREST CSÚCSMÁSZÓ, Ngima Nuru Sherpa Magyarországon!
Vigadó, 2019. december 1. Karmester: Dénes István Közreműködik: Fejes Krisztina – zongora, Kállai Ernő – hegedű, és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Vajda János: Filharmóniai ünnepi...
Világklasszisok a Fonóban! A város legjobb táncházai és toplistás zenék mellett nemzetközi szinten is elismert magyar és külföldi művészek szerepelnek a Fonó november-decemberi programjában....
Megnyitó 2019. november 12-én, kedden 18 órakor

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó